RADIOFREKVENCIJA

578480_617320884960388_1613679259_nAparat Green IRF sjedinjuje karakteristike koje zadovoljavaju specifične potrebe dermatologa, estetskih kirurga, fizioterapeuta i kozmetičara. Na taj način samo jedan uređaj osigurava korisniku uspješnu terapiju kao što je uklanjanje bora, celulita i lokalnih masnih naslaga, kao i učinkovitu terapiju različitih patoloških stanja lokomotornog aparata.

Ugodna, neinvazivna terapija

Aparat Green IRF osigurava ugodnu i bezbolnu terapiju koja ne zahtijeva oporavak. Korisnik se po završetku terapije može vratiti svojim svakodnevnim poslovima i nije dodatno opterećen dragocjenom potrošnjom vremena za njegu po završetku terapije.

Sigurna za sve tipove kože

Terapija s aparatom Green IRF, za razliku od terapije sa svjetlosnim izvorima, nije zasnovana na apsorpciji svjetlosti u melaninu kože i stoga je potpuno sigurna i za tamnije tipove kože.

Brza i učinkovita terapija

Radiofrekventna metoda djeluje na principu kontrolirane akumulacije topline duboko u dermisu, što pospješuje lokalnu cirkulaciju i stimulira nastajanje novog kolagena u tkivu. Rezultat je vidno poboljšanje izgleda i tonusa kože. Koža postaje napetija, glatka i djeluje znatno mlađa u odnosu na izgled prije terapije. Terapija obično traje 10 do 20 minuta.

Jednostavna primjena

Dodir na postavke unutar menia na ekranu vodi korisnika do konačnog izbora željene aplikacije. Kada je izabrana aplikacija potvrđena, funkcija »feedback« automatski izmjeri otpor (impendancu) kože i odredi optimalne terapijske parametre, što znatno olakšava siguran rad s aparatom Green IRF.

Aparat Green IRF

nudi inovativnu radiofrekventnu metodu terapije sa širokim spektrom aplikacija, koje su zasnovane na principu selektivne elektro-termolize. Njegova svestrana i nevjerojatno jednostavna primjena, niski troškovi rada i izvanredni terapijski rezultati razlikuju ga od ostalih aparata i terapijskih metoda koje se trenutno mogu naći na tržištu.

Radiofrekvencija zagrijava tkivo uz pomoć električnog polja koje nastaje između dviju elektroda (aplikator i referentna elektroda). Napon između elektroda brzo prelazi iz pozitivnog u negativni i naizmjenično privlači i odbija elektrone i nabijene ione. Prirodni otpor (impedanca) tkiva na to gibanje dovodi do stvaranja topline, što za posljedicu ima vazodilataciju, poboljšanje metabolizma, povećani mišićni tonus i elastičnost tkiva te aktivaciju fibroblasta i stvaranje novog kolagena.

Rezultat je znatno poboljšanje stanja kože (napetost i boja kože, manje izražene bore). Dubinska toplina omogućava liječenje različitih patologija lokomotornog aparata, uspješno smanjuje celulit i lokalizirane masne naslage.

Zbog tih je učinaka aparat namijenjen upotrebi u estetskoj medicini, fizikalnoj terapiji i kozmetici.

Aparat Green IRF

tako predstavlja neinvazivnu, bezbolnu, sigurnu i vrlo učinkovitu alternativu agresivnim laserskim i kirurškim postupcima.