ROBEUSEMOTIONS tretman relaksacije i detoksikacije

composizione x inglese+logoProfesionalna linija proizvoda za relaksaciju i detoksikaciju tijela. Ritual koji opušta um i tijelo. Pomaže kod nesanice i napetosti, oslobađa od umora i natečenosti donjih ekstremiteta. Ne možete promijeniti svoj život, ali sigurno se možete odnositi prema životu na drugačiji način.

PROIZVODI KOJI SE NANOSE KLIJENTU NA TIJENO TOKOM TRETMANA

1.REGENERATION: RELAXING AVOKADO OIL -relaksirajuće ulje od avokada. Ritual opuštanja započinje uljem avokada koji nježno prodire i regeneracijski djeluje na umornu i suhu kožu. Ako se koristi toplo ono vraća energiju tijelu. Kombinirane granule oraha i burito imaju svojstvo antioksidansa i pomlađuju.

2.BURITI& WALNUT POWDER -piling za tijelo od granula oraha i burito(produkt jedne od najvećih Amazonskih palmi: Mauritia flexuosa).

3.PURE HAPPYNESS- Inovativna emulzija sa velikim sadržajem Scutellaria ekstrakta, stimulira beta endorfine, vračajaući ugodu, zdravlje ,sreću. Čuvar kuće, zajedno sa mješavinom 5 cvijetova (klemenika, vodenika, sunčanica, višnja i zvijezda betlehema) ima trenutni smirujući učinak u bilo kojoj stresnioj situaciji. Limeta se koristi za tretiranje nesanice i napetosti, oslobađa umor i natećenost donjih ekstremiteta i pročišćuje tjelo. Ugodan miris prirodne esencije mandarininog ulja opušta i daje slatki san.

4.NOURISH YOUR SENSES -Hranjiva krema za masažu sa mirisom koji opušta um i tijelo. Bogato antioksidativno djelovanje fermentirane papaja i avokado ulja i ekstrakt Scutellaria. To je izvanredna tropska pjenu za masažu.. Avokado ulje je lako upijajuće , hrani kožu, vraća tonus i elastičnost. Papaja vrača sviježinu i vitalnost, potiće energiju , a oslobađa stres. Zahvaljujući visokoj koncetraciji ugljikohidrata lako apsorbira vitamine grupe B. Također se smatra antioksidansom sa potpunim pomlađivajućim učinkom na tkiva. Ekstrakt Scutellaria Alpina stimulira beta-endorfina te stvara osjećaj sreće. Ublažava umor i oticanje nogu, čisti tijelo, i konačno, eterično ulje mandarine opušta i revitalizira.