HIDROKOLON DETOX TERAPIJA

36604907_10155409781581456_6935162509796048896_nHIDROKOLON TERAPIJA
Toksini uzrok zdravstvenih problema.
U našim crijevima se godinama sakupljaju štetne tvari u obliku različitih naslaga, nakupljenih fekalnih tvari i crijevnih plinova. Prosječan čovjek može imati 3 do 8 kilograma ovakvih tvari dok debljina ovih masa, prema nalazima kirurga, može biti i do 1 cm.
Tijelo postaje zasićeno toksinima te ih ne može eliminarati i počinje trovati samo sebe uzrokujući zdravstvene probleme poput reumatizma, prekomjerne tjelesne težine, kronične glavobolje, kroničnog sinusitisa, bronhitisa i astme, kroničnog umora i problema koze. Terapija čini koze čišćim i vitalnijom, prorjeđuju se i sasvim nestaju glavobolje, cjelokupan organizam je u boljoj formi jer se efikasnije prazni, krvni protok postaje bolji,smanjuje se razina triglicerida i kolesterola, otpornost organizma se povećava te se regulira tjelesna težina. Hidrokolon terapija je sustavni program regeneracije i pomlađivanja bilo da se koristi u preventivnu ili terapijsku svrhu.
Tretman je bezbolan i opušten, traje 45 minuta, dok velika količina vode kontinuirano ispire crijevo. Postignuta je maksimalna higijena i nema nikakvih mogućnosti zagađenja niti neugodnih mirisa.