O nama

Tvrtka Sensa Oliva d.o.o. u vlasništvu Oliva Vrbanek osnovana je 2008 godine sa ciljom unapređenja zdravlja i ljepote. Time vođena otvara Centar Zdravlja i Ljepote(www.sensa-centar.hr), te proizvodnju 100% prirodnih kozmetičkih proizvoda,  da bi 2012 godine preuzela i ekskluzivno zastupstvo renomirane talijanske kozmetičke kuće Robeus(www.robeus.com.hr). Godine 2014 potpisujemo ugovor o ekskluzivnom zastupstvu sa španjolskom tvrtkom Transcom Hydrocolon aparati za Hrvatsku, Mađarsku, Slovačku, Austriju i Sloveniju (www.sensaoliva.com).

Vlasnica  i njeno stručno osoblje (fiziotarapeut, medicinski pediker, kozmetičar majstor, vizažista/ vanjski suradnici: dermatolog, nutricionista, ayurvedski savjetnik) ponosne su na svoj rad te nastoje da ovaj centar zdravlja i ljepote pruži više od uobičajenog klasičnog kozmetičkog salona. Centar prati svjetske metode i trendove te koristi najkvalitetnije i dokazano najučinkovitije kozmetičke preparate, a svakoj klijentici osobno se određuju (prema specifičnostima) kozmetički tretmani i metode. Ulažemo znanje i ogroman trud da u rad svog kozmetičkog centra unesemo najnovije spoznaje i rezultate istraživanja raznih instituta te liječnika specijalista za probleme njege lica i tijela, kože, metabolizma… općenito zdravlja i ljepote.

Obzirom da smo Ekskluzivni zastupnik Robeus kozmetike, u centru imamo vrhunske  tretmane i preparatie ROBEUS KOZMETIKE ZA LICE I TIJELO. Osim Robeus kozmetike ovisno o problematici u centru se koristimo i  kozmetikom Babor i Dermalogica.  Anti-ageing (vanjsko , unutarnje i hormonalno starenje), akne, pigmentacije,melazme , staračke pjege, dlake, strije, celulit i masno tkivo rješavaju se tretmanima, vrhunskom kozmetikom i aparatima koji daju zapanjujuće rezultate. Aparati koji se nalaze u Centru SENSA su proizvedeni u ISKRA MEDICAL – vodeći proizvođač opreme za fizioterapiju, rehabilitaciju i kozmetiku. Svi proizvodi Iskra Medical su izrađeni u skladu sa slijedećeim standardima ISO 9001, EN 46001 in MDD 93/42/EEC (EU Medical Device Directive).

Osim toga kao što smo već i napomenuli bavimo se proizvodnjom 100% prirodne kozmetike te u ponudi imamo ŠEĆERNO MEDNU te jedinstvenu ČOKOLADNU PASTU za egipatsku depilaciju.

“SENSA centar zdravlja i ljepote” je mjesto koje svakoko morate posjetiti. Uvjerit će te se da smo i znatno bolji od očekivanog