Šećerna pasta

http://sensaoliva.com/wp-content/uploads/2013/06/imagesCAILEEDY.jpg

Šećerno medna pasta

100% prirodna mješavina šećera, limuna i meda koja dlačice izvlači iz korijena i sprječavajući uraštanje dlaka. Depilacija pastom je posve prirodna bez kemijskih dodataka, te ne izaziva alergijske reakcije. Pasta se nanosi mlaka(temperature tijela) tako da se preporuča i osoba s proširenim venama i osobama sklonim pucanja kapilara. Zbog svog nježnog djelovanja može se nanijeti… višekratno na istu površinu. Higijenski je na visokoj razini jer se jednom upotrebljena pasta nikada iznova ne upotrebljava. Ne postoji mogućnost zaraza jer se šećer ponaša kao prirodni konzervans i ne dopušta razvoj bakterija. Smola u potpunosti obuhvaća dlačice, zajedno sa korijenom, pa je rast usporen. Med, koji je sastavni dio paste ima antialergijsko i antibakaterijsko djelovanje, te smanjuje crvenilo koje je posljedica depilacije.

Pakovanje i cijene:

1000 ml            200,00 kn

0,500 ml           110,00 kn

 

 

http://sensaoliva.com/wp-content/uploads/2013/06/neimenovano1.png Šećerno medna pasta sa lavandom

100% prirodna mješavina šećera, limuna, lavande i meda koja dlačice izvlači iz korijena i sprječavajući urastanje dlaka. Depilacija pastom je posve prirodna bez kemijskih dodataka, te ne izaziva alergijske reakcije. Pasta se nanosi mlaka(temperature tijela) tako da se preporuča i osoba s proširenim venama i osobama sklonim pucanja kapilara. Zbog svog nježnog djelovanja može se nanijeti… višekratno na istu površinu. Higijenski je na visokoj razini jer se jednom upotrebljena pasta nikada iznova ne upotrebljava. Ne postoji mogućnost zaraza jer se šećer ponaša kao prirodni konzervans i ne dopušta razvoj bakterija. Smola u potpunosti obuhvaća dlačice, zajedno sa korijenom, pa je rast usporen. Med I Lavanda koji su sastavni dio paste imaju antialergijsko i antibakaterijsko djelovanje, te smanjuje crvenilo koje je posljedica depilacije.
Lavanda, grmolika mediteranska biljka koja vuče podrijetlo s grčkih otoka, nosi sa sobom povijest dugu 2500 godina.Pridavala su joj se razna svojstva i čovjek ju je upotrebljavao u razne svrhe: od kulinarstva, do medicine, higijene tijela ili rublja. Za bočicu eteričnog ulja lavande s pravom se kaže da je „prva pomoć“ u kući, a neizostavna je u aromaterapiji.
Lavanda opušta, okrepljuje i unosi sklad u duh. Izvrstan je antiseptik, kod opekotina i rana značajno ubrzava zacjelji…vanje, a pomaže i kod akni, gljivičnih oboljenja, uboda insekata, upala i alergija na koži.
Lavanda je, dakle, biljka “čarobnih” svojstava, s tisućama blagotvornih učinaka na ljude i ljudsko zdravlje. U današnje vrijeme, vrijeme visokih tehnologija i nevjerojatnih medicinskih dostignuća nije teško zaboraviti, a niti posumnjati u djelotvornost pripravaka iz kuhinje Majke Prirode!

Pakovanje i cijena:

1000 ml          200,00

0,500 ml         110,00 kn

 

http://sensaoliva.com/wp-content/uploads/2013/06/imagesCA7N3W0U.jpg100% prirodna mješavina čokolade, šećera, limuna i meda koja dlačice izvlači iz korijena i sprječavajući uraštanje dlaka. Depilacija čokoladnom pastom je posve prirodna bez kemijskih dodataka, te ne izaziva alergijske reakcije. Pasta se nanosi mlaka(temperature tijela) tako da se preporuča i osoba s proširenim venama i osobama sklonim pucanja kapilara. Zbog svog nježnog djelovanja može se nanijeti višekratno na istu površinu. Higijenski je na visokoj razini jer se jednom upotrebljena pasta nikada iznova ne upotrebljava. Ne postoji mogućnost zaraza jer se šećer ponaša kao prirodni konzervans i ne dopušta razvoj bakterija. Smola u potpunosti obuhvaća dlačice, zajedno sa korijenom, pa je rast usporen. Med, koji je sastavni dio paste ima antialergijsko i antibakaterijsko djelovanje, te smanjuje crvenilo koje je posljedica depilacije. čokolada sadrži flavonoide koji djeluju na nase tijelo kao antioksidansi. Flavonoidi popravljaju štetu i čuvaju nas od otrova iz okoliša. Depilacija čokoladom budi sva čula, čini kožu mekšom i čudesno glatkom, a mirisom potiče stvaranje serotonina, hormona odgovornog za osjećaj sreće i dobrog raspoloženja. Osim što poboljšava teksturu kože, čokoladna je snažno tonificira, i svojim obnavljajućim svojstvima potiče proizvodnju kolagena i elastina, što joj osigurava potrebnu čvrstoću i napetost.

Pakovanje i cijena

0,500 ml                110,00 kn