Aparati

Nove visoko inovativne tehnologije tretmana pružaju nam gotovo iste rezultate kao i estetski zahvati, ali bez anestezije bolova, skalpera, dugotrajnog oporavka… Omogučeno nam je da u pauzi za ručak obavimo tretman i vratimo se na radno mjesto s novom fi gurom i mlađim licem. Želite li estetski zahvat a ne možete podnjeti ideju operacije, dugotrajnog oporavka i cijene tada posjetite CENTAR SENSA i uvjerite se u kvalitetu, inovativnost i rezultate ovih tretmana te stručnost osoblja koje ce Vas savjetovati u odabiru prehrane te idealnih programa prilagođenih Vama.

Aparati koji se nalaze u Centru SENSA su proizvedeni u ISKRA MEDICAL – vodeći proizvođač opreme za fizioterapiju, rehabilitaciju i kozmetiku. Svi proizvodi Iskra Medical su izrađeni u skladu sa slijedećeim standardima ISO 9001, EN 46001 in MDD 93/42/EEC (EU Medical Device Directive).

Body former

Tretmani mišićne elektrostimulacije uspješno djeluju na smanjivanje celulitnih naslaga, podizanje tonusa kože i mišića te limfnu drenažu tijela. Djeluje na bazalni metabolizam koji je glavni krivac zašto se debljamo.

Samo 40 min na aparatu je kao da ste pretrčali 10 km ili napravili 200 trbušnjaka. Točno ciljano djeluje na masne naslage, tamo gdje trebamo smršaviti tamo ćemo smršaviti, učvrstiti se i riješiti celulita.

Mišićna stimulacija

Limfna drenaža

Anticelulitni tretman

Slim tretman

Radiofrekvencija nekirurški lifting i anticelulitna terapija

Kontrolirano dubinsko zagrijavanje kože sondom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, povećanja mišicnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fi broblasta i stvaranja novog kolagena. Uspješno smanjuje celulit i lokalizirane masne naslage, strije i akne te se njome uspješno izvodi i nekirurški lifting lica i dekoltea kao i zatezanje grudiju.

IPL – dugotrajno odstranjivanje dlaka i podmlađivanje

Fototerapijsko pomlađivanje lica – fotorejuvenation. Pulsna svjetlost emitirana snažnim kratkim bljeskovima namijenjena pomlađivanju i odstranjivanju površinskih kapilara i pigmentacija na licu. Dugotrajno odstranjivanje dlaka.

Mikrodermoabrazija dijamantom

Terapija osigurava temeljito odstranjivanje površinskih slojeva kože bez neželjenih učinaka. Sam tretman dovodi do stimulacije kolagenih vlakana i pospješuje rast novih stanica u dubljim slojevima kože. Rezultat je sjajna , svježa i glatka koža sa manje izraženim pigmentnim promjenama i borama.

Green Vac

Jedinstvena kombinacija pulsnog vakuuma i posebno oblikovanih aplikatora sa rotirajućim kuglicama stvara kružni kožni nabor dok se istovremeno provodi masaža te povećava rastezljivost elastičnog tkiva. Vezivno tkivo ponovno postaje elastično, koža je ponovno glatka, čvrsta i napeta bez traga celulita.